MijnTazz

Welkom op MijnTazz.

Al jaren roep ik dat ik iets voor de stichting Alzheimer wil doen. Nu is het er dan echt van gekomen.

Hieronder  vind je producten die wanneer je ze koopt allemaal een stukje bijdragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Gehaakte tasjes, oordoptasjes, tampontasjes, tashanger, kettingen, pinnen(broches),oesters enz.

Alle gehaakte tasjes/oordoptasjes/tampontasjes heb ik gemaakt van 100% gerecycled t-shirt stof. Bij deze tasjes kun je een  zelfgemaakte tashanger of broche bestellen of ook nog een Alzheimer broche waardoor je extra bijdraagt aan Alzheimer. Er zijn verschillende medallions. Ingekochte EN medallions die ik met de hand zelf heb gegoten. Die zijn dus uniek en daar is er maar 1 van!!

Alles zit in een vrolijke verpakking en een lief wenskaartje. Het is bewezen dat een klein kadootje mensen vaak meer troost geeft dan een omhelzing en meer wordt gewaardeerd. Zorg dat je een aantal van deze “gifts” in je la hebt liggen zodat je altijd op onverwachte momenten iemand op een leuke manier een hart onder de riem kunt steken. De prijzen zijn meestal exclusief verzendkosten, bij de grote gehaakte tassen betaal je de helft van de verzendkosten. Bestellingen boven de 75,00 euro worden gratis verzonden.

Mocht je interesse hebben voor 1 van de producten stuur dan eenvoudig een mailtje met je telefoonnummer en ik stuur je per Whatsappje alle foto’s van de beschikbare items.

Samen sterk voor Alzheimer!

Margriet Luinge

 

Tassen

Kettingen

Sleutelhangers

Broches

Oesters

Informatie en bestellen?

Wil je meer foto’s zien of heb je een vraag , vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk via whats app alle informatie toegestuurd.